Hírek - 2016.09.29.

Wigner Diák Sportkör pályázat  

A GTK HK pályázatot ír ki a Wigner Diák Sportkörben (DSK) való tagságra, a kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 2016/2017 tanév őszi, illetve a 2016/2017 tanév tavaszi félévére.
A DSK feladata a GTK által szervezett sporttal kapcsolatos programok, események, lebonyolítása szervezése illetve az azt megelőző szervezési feladatok, marketingtevékenységek és a kari sportélet folyamatos fejlesztése szervezése.

A jelentkezés három feltétele:
•    Egy oldalas motivációs levél csatolása.
•    Motivációs beszélgetésen való részvétel.
A motivációs levél mindenképp tartalmazza az alábbi kérdésekre adott válaszokat:
Ki vagy te és miért szeretnél jelentkezni?
Mi a véleményed a GTK jelenlegi sport életével, sport köreivel kapcsolatban?
Milyen ötleteid vannak a kari sportélet színesítésére, fejlesztésére?

A pályázat beküldésével a jelentkező vállalja, hogy bekerülése esetén részt vesz a DSK megbeszéléseken, a Kari Sportnap és más egyetemi sport események megszervezésében és lebonyolításában illetve a kari sportélet fejlesztésében.

A pályázatokat továbbá 2016. szeptember 7. 23:59–ig e-mailben kell elküldeni a sport@gtkhk.hu e-mail címre. A levél tárgya: „DSK pályázat” legyen.

További kérdésekkel a mezey.mercedes@gtkhk.bme.hu e-mail címre írhattok.

Az e-mail elküldésével kijelentem, hogy elsőkörös kiválasztásom esetén részt tudok venni a szóbeli meghallgatáson, megválasztásom esetén pedig a pályázatban megjelölt kötelességeket maradéktalanul teljesíteni tudom.


Utoljára szerkesztve: 2016.09.29. 21:31