Hírek - 2022.11.07.

Pályázati átállás a MŰEPER-re

Kedves Hallgatók!

A 2022/23/1. félévtől kezdődően az Egyetemi és a Kari Hallgatói Képviseletek által meghirdetett ösztöndíj pályázatokra a Műegyetemi Egységes Pályázati és Elbírálási Rendszeren (MŰEPER - https://mueper.bme.hu/) keresztül lehet majd pályázni. Az rendszerre történő átállás a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság és a Jogi Igazgatóság közreműködésével még folyamatban van, ezért még nem kerültek közzétételre a 2022/23-as tanévre vonatkozó pályázati hirdetmények.
 
A BME GTK esetén ez a következő, HK által meghirdetett ösztöndíj pályázatokat érinti:
  • Közéleti ösztöndíj
  • Utazási és Konferencia ösztöndíj
  • Kari BME ösztöndíj
  • Közösségi ösztöndíj
  • Hallgatók az oktatásért ösztöndíj
  • Kari Hallgatói Képviseleti ösztöndíj
Az ösztöndíj pályázatokhoz tartozó kiírások és adatkezelési tájékoztatók a MŰEPER felületén kari bontásban a Dokumentumok menüben lesznek elérhetők. A felületre BME Címtáras azonosító segítségével tudtok majd bejelentkezni. Amennyiben problémátok adódik a bejelentkezéssel, abban az esetben forduljatok az illetékes Kari vagy Egyetemi Hallgatói Képviselet képviselőihez.
 
A MŰEPER használatához készült egy hallgatói felhasználói segédlet, melyet ajánlott pályázás előtt figyelmesen elolvasni, hiszen fontos információkat tartalmaz a rendszerhasználattal kapcsolatosan.
A dokumentum itt érhető el:
 
Kérdés esetén keressetek minket bátran a jutter@gtkhk.hu e-mail címen!
 
Üdv,
GTK HK

Utoljára szerkesztve: 2022.11.07. 17:52