Hírek - 2021.03.20.

Tanácskozási Jogú Tagság Pályázat

A GTK HK a BME HÖK Alapszabály 3.§ alapján pályázatot ír ki tanácskozási jogú tagsági pozícióra a kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 

2021. március 29. - 2021. december 1. időszakra.

A pályázat célja olyan hallgatók felkérése tanácskozási jogú tagság betöltésére, akik a fent említett időszakban figyelemmel kísérik, illetve véleményükkel, munkájukkal segítik a GTK Hallgatói Képviselet munkáját. A pályázásnak nem feltétele, ugyanakkor előny, ha a jelentkezőt érdekli az Instruktorgárda vezetői pozíció.

A jelentkezés és kiválasztás menete, feltételei:

Egy legalább fél oldalas motivációs levél elküldése PDF formátumban [Tanácskozási jogú tagság jelentkezés 2021] tárggyal, amely tartalmaz egy rövid bemutatkozást és az alábbi kérdésekre adott válaszokat:

Miért szeretnél jelentkezni?
Mennyi időt tudnál szentelni a Hallgatói Képviselet munkájának segítésére heti szinten? 

Mely területek érdekelnek a HK-n belül, illetve miért?

A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt. Ennek időpontja: 2021. március 25-26. erről pontosabban e-mailben előzetesen egyeztetünk a jelentkezővel.

A pályázat leadási határideje:  

2021. március 21. 23:59. 

A pályázat leadása:

A pályázatokat e-mailben kell eljuttatni a jelentkezes@gtkhk.hu címre [Tanácskozási jogú tagság jelentkezés 2021] tárggyal ellátva.

Pályázati kiírás

Egyéb információért írjatok bátran az info@gtkhk.hu címre.

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2021.03.20. 13:35