Hírek - 2022.12.14.

Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat 2022/23

A GTK HK pályázatot ír ki a Rendezvényszervező Csoportban (RCs) való tagságra a Kar minden nappali tagozatos, aktív félévre beiratkozott hallgatója számára a 2022/2023. tanév tavaszi, illetve a 2023/2024. tanév őszi félévére. A Mentorgárda, Instruktorgárda, Hallgatói Képviselet/Tanácskozási Jogú Tagság és az RCs tagság egymást kizárja az adott tanéven belül.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

A Rendezvényszervező Csoport, azaz a First Aid Party Staff egy olyan aktív, lelkes csapat, melynek tagjai olyan kari rendezvények előszervezésével és lebonyolításával foglalkoznak, mint például: 

  • Shot’s Up!-ok
  • Félévfelezők, Vizsgatemetők
  • GTK Kari Hallgatói Napok
  • Nyári Tábor, Gólyatábor
  • Gólyabuli
  • Gólyabál

Ez magában foglalja a rendezvényekkel kapcsolatos marketing tevékenységeket, előszervezési folyamatokat, a jegyértékesítést, az operatív feladatokat és a First Aid brand népszerűsítését a rendezvényeken keresztül. 

A jelentkezés és kiválasztás menete, feltételei:

A jelentkezés feltétele egy motivációs levél megírása, és a letölthető pályázati adatlap pontos kitöltése.

A pályázatot leadók vállalják, hogy egy rövid szóbeli meghallgatáson vesznek részt. Ennek időpontjai: 2023. január 7-10., melyről e-mailben kapnak értesítést. 

A szóbeli beszélgetések után a pályázók részt vesznek a Rendezvényszervező Csoport workshop hétvégéjén melynek időpontja: 2023. január 21-22. A workshopon való részvétel kötelező, a helyszínről és a részletekről a továbbjutók e-mailben kapnak értesítést.

A pályázat leadási határideje:

2023. január 1. (vasárnap)  23:59

A pályázat leadásának módja:

A pályázatokat e-mail formájában szükséges elküldeni a jelentkezes@gtkhk.hu e-mail címre. A levél tárgya: Név, Rendezvényszervező Csoport tagsági pályázat. Feltételeknek megfelelően csatolmányban szerepeljenek a motivációs levél, illetve a pályázati adatlap (aláírt és beszkennelt vagy AVDH hitelesített) dokumentumai.

Egyéb információért nyugodtan írj nekünk a rendezveny@gtkhk.hu e-mail címre.

Üdv,
GTK HK


Utoljára szerkesztve: 2022.12.14. 22:40